Для віртуальної реальності створили картриджі з запахами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для віртуальної реальності створили картриджі з запахами

Технології&Авто
158
Зараз технологіями VR нікого вже не здивуєш, хоч вони і мало поширені серед користувачів гаджетів.
Але для тих, хто занурений з головою у віртуальну реальність, компанія VAQSO створила щось унікальне! Що таке нюх? Одне з 5 (може у когось більше?) почуттів, даних людині для повноти сприйняття навколишнього світу. Так от, ця компанія (VAQSO) додумалася використовувати наш орган нюху у віртуальному світі, щоб ми могли максимально зануритися в події.
У цього пристрою є здатність за допомогою спеціальних картриджів з запахами створювати, наприклад, запах зомбі для тематичних ігор. Картридж з запахами overclockers.ru Модуль Vaqso кріпиться до основного модуля VR за допомогою micro-USB або Bluetooth зв’язку, синхронізується з запущеним ігровим процесом і автоматично дозує порцію необхідного аромату в потрібний момент (наприклад, у момент контакту із зомбі в грі).
Пристрій оснащений 5 осередками для картриджів із запахами. Картриджі можна змінювати в залежності від того, що відбувається у віртуальному процесі. На сьогоднішній день компанія випустила 15 ароматів: полум’я, океанської хвилі, смаженого курчати, каррі, деревини, шоколаду, побутового газу, квітів, карамелі, лісових хащів, землі, кави…
Але, якщо ви маєте зайві 3000$, то компанія випустить для вас картридж з будь-яким ароматом. Вартість модуля з 5-ма картриджами становить 999$ + окремі картриджі по 70$ за штуку.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас