Радабанк на III Міжнародній агропромисловій виставці "EuroAGRO" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на III Міжнародній агропромисловій виставці "EuroAGRO"

Особисті фінанси
24
22-24 листопада м. Львів відкрив свої двері для III Міжнародної агропромислової виставки «EuroAGRO-2018» – унікальної події, організованої співдружністю польських та українських аграріїв. Незмінною метою щорічного заходу є знайомство та наближення нас до європейських стандартів і відкриття можливості для міжнародної співпраці в агропромисловому секторі з країнами Європейського Союзу.
В рамках виставки традиційно були представлені експозиції товарів агропромислового комплексу – від засобів захисту рослин до великогабаритної техніки – не лише польських виробників, але і компаній з Угорщини, Білорусі, Молдови та Туреччини.
Львівська дирекція ПАТ «АБ «Радабанк» в якості учасників виставки провела цілий ряд зустрічей з керівниками Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та Міжнародної фінансової корпорації IFC, а також керівниками фермерських господарств з метою створення міцних партнерських відносин та надання якісних банківських послуг для АПК.
ПАТ «АБ «Радабанк» є активним учасником різноманітних щорічних виставок та форумів, які проходять в Україні, що надає можливість пропонувати своїм клієнтам продукти, які максимально відповідають найактуальнішим потребам та високим стандартам якості.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас