HTC має намір зосередити зусилля на 5G і штучному інтелекті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC має намір зосередити зусилля на 5G і штучному інтелекті

Фондовий ринок
202
Днями ресурс Phandroid поширив інформацію про те, що компанія HTC може відмовитися від випуску потужного смартфона U13 в наступному році, анонсувавши «щось ще», можливо, апарат середнього рівня. Тепер HTC прокоментувала ці відомості.
Як зазначив тайванський виробник смартфонів і планшетів, дані, що з’явилися в Інтернеті, не відповідають дійсності. При цьому, втім, називати терміни можливої ​​появи смартфона U13 в HTC також не стали.
Зате компанія повідомила, що в найближчому майбутньому зусилля будуть зосереджені на розвитку засобів штучного інтелекту, блокчейн-технологій і інструментів віртуальної реальності.
Крім того, HTC планує випуск пристроїв з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління (5G). Можливо, випуск U13 буде відкладений з тієї причини, що в цьому апараті компанія має намір реалізувати підтримку 5G.
Додамо, що фінансове становище HTC поки залишає бажати кращого. У жовтні виручка компанії склала $42,63 млн. Це на 78,44% менше результату за той же місяць в 2017 році, коли дохід дорівнював $197,32 млн.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас