Siemens представила платформу для управління мережевою інфраструктурою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens представила платформу для управління мережевою інфраструктурою

Фондовий ринок
190
Компанія Siemens представила платформу для управління мережевою інфраструктурою. Рішення під назвою Sinec NMS, як відзначає виробник, допомагає бізнесу адаптуватися до швидкозростаючих вимог промислових мереж в АСУ ТП, наприклад збільшення кількості пристроїв, що підключаються, обсяг переданої інформації і складність мережевих топологій.
Завдяки Sinec NMS від 50 до 12 500 мережевих пристроїв можуть бути централізовано сконфігуровані, керовані і цілодобово контролюватися за допомогою програмного забезпечення. Рішення реалізує планування і швидкий час відгуку для запобігання можливим збоям і підвищення продуктивності. Софт може використовуватися в будь-яких галузях.
Sinec NMS надає високий ступінь прозорості всієї архітектури промислової мережі. Нові компоненти можуть інтегруватися в мережу, і існуючі пристрої можуть конфігуруватися і обслуговуватися. Мережеві компоненти налаштовуються відповідно до правил, які називаються «політиками», які застосовуються до певного діапазону пристроїв або ділянки мережі.
Користувачі можуть легко змінювати централізовано паролі, необхідні для доступу до пристроїв. Це економить багато часу при налаштуванні мережевих пристроїв, і при усуненні неполадок, особливо в великих мережах з великою кількістю пристроїв.
Програмне забезпечення вже зараз доступне клієнтам і партнерам для тестування і впровадження.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас