Wizz Air відновить роботу української дочки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air відновить роботу української дочки

Фондовий ринок
1273
Угорський лоукост Wizz Air планує відновити роботу української дочки “Візз Ейр Україна” в 2019 році.
Про це повідомляє авіакомпанія.
“Візз Ейр Україна” має на меті отримати ліцензію українського авіаперевізника вже в наступному, 2019 році”, – йдеться в повідомленні.
За підсумками зустрічі президента України Петра Порошенка та генерального директора Wizz Air Джозефа Вараді сторони дійшли згоди щодо того, що відновлення діяльності “Візз Ейр Україна” сприяло б розвитку української авіаційної галузі, забезпечуючи високоефективні з точки зору витрат і якості пропозиції для подорожей.
“На підтвердження нашої прихильності Україні та у відповідь на високий попит споживачів Wizz готова найближчим часом істотно збільшити обсяг інвестицій в країну. У тому числі, мова йде про відновлення роботи нашої української дочірньої компанії “Візз Ейр Україна”, і тут ми розраховуємо на необхідну підтримку від представників української влади”, – цитується в повідомленні генеральний директор Wizz Air Джозеф Вараді.
Компанія планує інвестувати $2,5 млрд для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 і Airbus A321.
“Ці літаки будуть поставлені на бази авіакомпанії в Києві та інших регіонах України. В результаті запланований обсяг перевезених пасажирів складе 6 млн на рік до 2025 року”, – підкреслюють в Wizz Air.
На думку керівництва авіакомпанії, відновлення роботи “Візз Ейр Україна” дозволить створити близько 6 тис. локальних робочих місць як у прямих, так і в суміжних галузях, буде стимулювати значний розвиток українського туризму і сфери послуг.
До речі, якщо ви любите подорожувати, то знаєте – без кредитної картки за кордоном складно. Портал finance.ua готовий в цьому допомогти. Уже підібрали найкращі пропозиції кредитних карт.

Варіанти карт ✈️

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас