Intel відкриє центр розробки графіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel відкриє центр розробки графіки

Фондовий ринок
222
Intel заклала новий центр з дослідження і розробки графіки, обладнання та програмного забезпечення в Індії.
У новому дослідницькому центрі працюватимуть понад 1500 осіб, причому спочатку компанія створює його з прицілом на подальше розширення кількості співробітників.
Чимало керівників компанії в сфері GPU працюють в Бангалорі, Intel вважає, що новий крок допоможе прискорити виведення продуктів на ринок.
Глава підрозділу розвитку графіки Раджа Кодурі сказав, що це буде один з найважливіших дослідницьких центрів. Кодурі займається графікою і має зв’язки з Індією, логічно розташувати центр саме там – не кажучи вже про те, що праця фахівців в країнах, що розвиваються, відносно дешевша. Intel прагне отримати в свої руки потужний інструмент, який би дозволив в перспективі скласти гідну конкуренцію NVIDIA і AMD в галузі графічних прискорювачів.
NVIDIA довела, що вкладення в дослідження і розробку – це ключ до прориву і лідерства на ринку. Для напівпровідникових компаній жодна копійка, вкладена в R&D, не може вважатися витраченою марно, і такі витрати абсолютно необхідні, щоб залишатися на передовій в гонці високопродуктивних масових процесорів.
Intel планує виходити на ринок дискретних графічних прискорювачів приблизно в 2020-2021 роках, коли будуть готові архітектури Arctic Sound і Jupiter Sound. Це кодові імена майбутніх прискорювачів Intel. Arctic Sound стане першим поколінням dGPU і належатиме до 12-го покоління Intel Graphics.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас