Квест для студентів пройшов у відділенні Райффайзен Банку Аваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квест для студентів пройшов у відділенні Райффайзен Банку Аваль

Особисті фінанси
100
Київ. 16 листопада. — Напередодні Міжнародного дня студента для слухачів останніх курсів кількох київських вишів працівники Райффайзен Банку Аваль організували квест, який пройшов у Шевченківському відділенні №1.
Участь у події взяла і заступник голови правління банку Оксана Шевченко, яка поділилася зі студентами досвідом роботу в Райффайзен Банку Аваль та надихнула на подальші професійні звершення: «Найголовніший актив банку — це співробітники. Ми віримо в нашу команду та ніколи не зупиняємося у власному розвитку, прагнемо розширення досвіду. Чесно, професійно працювати для клієнтів і суспільства — наша місія, якої чітко дотримуємося. Ми відкриті до нових знайомств, тому вирішили провести зустріч у незвичайному форматі квесту».
Під час квесту студенти познайомилися з відділенням нового формату із діджитал-зоною для комфортного обслуговування клієнтів, новою для банківської сфери посадою діджитал-амбасадора, а також дізналися про наявні вакансії та як пройти стажування в Райффайзен Банку Аваль.
Виконуючи завдання квесту, студенти довідалися про цінності, переваги роботи та факти з життя банку, а після проходження усіх завдань кожен отримав пам’ятні подарунки.
Щасливі допомогти професіоналам-початківцям визначитися з майбутнім місцем роботи!
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас