"Нафтогаз" і ЄБРР домовилися про співпрацю щодо скорочення викидів метану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" і ЄБРР домовилися про співпрацю щодо скорочення викидів метану

Фондовий ринок
181
НАК “Нафтогаз України” підписав меморандум з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Міністерством екології та природних ресурсів України про взаєморозуміння щодо скорочення викидів метану в ланцюжках поставок газу в Україну.
Про це повідомляється на сайті “Нафтогазу”.
Церемонія підписання відбулася в рамках 9-го Міжнародного Форуму з енергетики для сталого розвитку в понеділок у Києві.
“Меморандум стане першою сходинкою до реалізації програми скорочення викидів метану вздовж усього ланцюжка поставок газу (видобуток, транспортування, розподіл). Цілями майбутньої програми є: підвищення точності вимірювання викидів метану; впровадження ефективної системи інвентаризації викидів метану, процедур регулярної звітності; розробка дорожньої карти скорочення викидів метану; діалог з метою поліпшення політики і підходів до скорочення викидів метану”, – йдеться в повідомленні.
Наголошується, що “Нафтогаз” активно бере участь в реалізації природоохоронних програм за участю ЄБРР і Світового Банку, спрямованих на реалізацію європейських Директив 2003/87 / ЄС і 2010/75 / ЄС, впровадження кращих міжнародних стандартів і політики.
“Екологічна політика, зменшення забруднення навколишнього середовища є важливою складовою стратегії розвитку групи “Нафтогаз”. Ми поділяємо концепцію чистого світу для майбутніх поколінь і постійно нарощуємо інвестиції в охорону навколишнього середовища, зменшення викидів і профілактику техногенних ризиків. Тісна співпраця з європейськими партнерами дозволяє координувати зусилля і посилювати ефективність нашої роботи”, – зазначив голова правління “Нафтогазу” Андрій Коболєв.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас