Android-додатки зможуть оновлюватися прямо в процесі використання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android-додатки зможуть оновлюватися прямо в процесі використання

Технології&Авто
289
Компанія Google впроваджує новий API в мобільну операційну систему Android, яка дозволить користувачам продовжувати працювати з додатком в процесі завантаження оновлення програми у фоновому режимі.
Впровадження нового In-app Updates API було анонсовано в рамках проведення щорічного заходу Android Dev Summit. API пропонує розробникам кілька нових можливостей, що стосуються встановлення оновлень.
По-перше, це повноекранний режим, який блокує використання додатку в процесі завантаження та встановлення оновлення. Цей режим рекомендується використовувати для оновлень із високим пріоритетом, які необхідно встановити негайно, наприклад, критичних виправлень безпеки, виправлення помилок і т.п.
По-друге, Google пропонує можливість під назвою «гнучке оновлення». При активації цієї можливості, користувачі зможуть продовжувати працювати з додатком в той час, як здійснюється завантаження оновлень для нього. Причому, розробники зможуть гнучко налаштовувати процес оновлення. В результаті, для користувачів він може виглядати просто як частина програми.
Поки що новий In-app Updates API доступний для тих розробників додатків для Android, які є учасниками програми раннього доступу. Google поки не уточнює, коли API стане загальнодоступним.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас