ПУМБ збільшує ставки по довгостроковим депозитам для фізичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ збільшує ставки по довгостроковим депозитам для фізичних осіб

Особисті фінанси
77
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), відповідаючи ринковим тенденціям та потребам клієнтів, продовжує покращувати умови по депозитах. З 7 листопада вступають в силу нові процентні ставки по знов оформлених депозитних продуктах банку в гривні.
Примножувати гроші з ПУМБ стало ще простіше! Тепер максимальна ставка по строковому депозиту ПУМБДохідний досягає 17% річних* в гривні. Депозит Спокійний, ставки за яким становили до 13,5%, тепер можна оформити з прибутковістю до 14% річних**. Мінімальна сума вкладу для цих депозитів – 500 гривень***.
Також зросла прибутковість депозиту Депозитний конструктор, і з 7 листопада становить від 8% до 14,5% річних в гривні.
Приємні новини очікують також тих клієнтів, які хочуть щомісяця поповнювати вклад. Прибутковість депозиту на вимогу Скарбничка+ стала ще більш привабливою: 12% річних в гривні.
Процентні ставки по депозитах в доларах і євро залишилися без змін.
Також для клієнтів ПУМБ діє спеціальна акція Бонус до депозитів. Попередньо заповнивши заявку на сайтах-партнерах «Мінфін» і «Finance.ua», можна отримати додаткову винагороду до + 1,8% річних від суми депозиту.
З новими тарифами і умовами оформлення депозитів можна ознайомитися на сайті банку.
  • Максимальна ставка за умови відкриття депозиту «Прибутковий» на суму від 200 000 гривень строком 548 днів з виплатою відсотків в кінці терміну через ПУМБ онлайн
  • Максимальна ставка за умови відкриття депозиту «Спокійний» на суму від 200 000 гривень строком 367 днів з виплатою відсотків в кінці терміну через ПУМБ онлайн
  • Вказана мінімальна сума депозиту при оформленні через ПУМБ онлайн. При оформленні депозиту в відділенні банку мінімальна сума вкладу складає 5000 гривень.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас