LG розробить смарт-візок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG розробить смарт-візок

Технології&Авто
179
LG планує розробити самокеровані роботи-візки для шопінгу в магазинах самообслуговування у співпраці з E-Mart, що володіє найбільшою мережею супермаркетів в Південній Кореї.
Компанії оголосили, що поставили собі за мету запропонувати новий досвід покупок, спеціально розроблений для зручності клієнтів.
Їм не доведеться штовхати візки перед собою, бо замість цього ті будуть слідувати за ними в магазині. Робот-візок зможе автоматично ідентифікувати перешкоди, а також переміщатися за покупцями, коли вони йдуть через проходи між стелажами і касами.
У роботів буде вбудований сканер штрих-коду і дисплей, щоб покупці могли стежити за своїм списком покупок. Вони зможуть вказувати покупцям шлях до продуктів, які ті шукають, після того, як буде введено запит в додатку-компаньйоні.
Тестування експериментальних варіантів робота-візка почнеться в першій половині наступного року.
Ритейлер E-Mart не приховує інтересу до нової розробки, оскільки він прагне бути на крок попереду конкурентів. Роздрібний гігант також запустив в Сеулі магазин без кас, оскільки вважає, що магазини без касирів – це майбутнє роздрібної торгівлі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас