У Києві додадуть незручних парковок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві додадуть незручних парковок

Технології&Авто
882
Київська влада збільшує кількість паркувальних місць у столиці. Як розповів UBR.ua заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, наразі в місті вже відкрито 19 нових паркувальних майданчиків на 1 270 місць.
При цьому опрацьовано план КП “Київтранспарксервіс” з розширення паркувального простору більш ніж на 8 000 паркомісць до кінця 2018 року. 1 000 машиномісць має розташовуватися на перехоплюючих майданчиках.
“Це питання зараз перебуває на розгляді депутатів міської ради, і ми сподіваємося на їх розуміння і підтримку”, – зауважив Давтян.
Як розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, нові паркувальні місця також будуть «домальовуватися» прямо на проїжджих частинах, як це робилося в Києві та інших містах. Всю нову паркувальну розмітку міська влада погоджує з Департаментом патрульної поліції.
Нова розмітка хоч і додає паркувальні місця, але часто забирає місце для маневру там, де це можна було зробити — наприклад, там, де «зелена стрілка» дозволяє повертати при заборонному сигналі світлофора, якщо це не створює перешкоди для інших учасників руху. Але припарковані прямо перед поворотом авто загороджують іншим автомобілям шлях. Іноді це навіть призводить до перепалок між водіями на дорогах.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас