ПУМБ першим запустив послугу оформлення страхового полісу ОСЦПВО через месенджер Viber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ першим запустив послугу оформлення страхового полісу ОСЦПВО через месенджер Viber

Особисті фінанси
66
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) надає унікальну можливість – оформлення через месенджер Viber страхового полісу ОСЦПВО від 5 провідних страхових компаній України з онлайн оплатою та миттєвим отриманням полісу на e-mail. Опція доступна також для клієнтів інших банків.
Щоб почати оформлення полісу, необхідно в меню банкінгу ПУМБ у Viber перейти в розділ «Автоцивілка (ОСЦПВО)». Далі потрібно внести дані паспорта, ІПН та інформацію про транспортний засіб. Весь процес оформлення займає близько 5 хвилин. Якщо поліс ОСЦПВО оформляє діючий клієнт ПУМБ, вносити дані паспорта та ІПН не потрібно – вони автоматично підтягуються з єдиної клієнтської бази ПУМБ.
«Ми продовжуємо додавати новий функціонал у банкінг ПУМБ у Viber. Скористатися новим сервісом – оформленням страхового полісу ОСЦПВО – можуть усі бажаючі: як клієнти ПУМБ, так і клієнти інших банків. Цінність нашого сервісу полягає також у тому, що клієнту не потрібно відвідувати п’ять різних сайтів страхових компаній – ми зібрали всю необхідну інформацію в нашому банкінгу в Viber, щоб клієнт швидко та легко міг вибрати оптимальну пропозицію», – прокоментував Дмитро Поліщук, Директор департаменту по продуктах роздрібного бізнесу ПУМБ.
За допомогою банкінгу ПУМБ у Viber можна оформити ОСЦПВО, вибравши оптимальну пропозицію від однієї з провідних страхових компаній України: АХА Страхування, АСКА, ВУСО, Арсенал Страхування, ІНГО. Згідно з українським законодавством, поліс ОСЦПВО може бути як в паперовому, так і в електронному вигляді. Оформлення страховки через банкінг ПУМБ у Viber передбачає обидва варіанти: при оформленні паперового полісу він буде безкоштовно доставлений клієнтові на вказану адресу протягом 3-5 робочих днів. Оформивши електронний поліс, клієнт отримає його на e-mail одразу після оплати страхового платежу. Оплата здійснюється online через сервіс PayHub – у Viber приходить коротке посилання, перейшовши за яким потрібно ввести реквізити картки та оплатити поліс.
Додатково для зручності можна скористатися сервісом для нагадування про закінчення терміну дії поліса ОСЦПВО. Все що потрібно – вибрати місяць закінчення ОСЦПВО. За тиждень до початку місяця у Viber прийде нагадування про закінчення терміну дії ОСЦПВО та пропозиція переоформити поліс.
Оформлення полісу ОСЦПВО через банкінг ПУМБ у Viber реалізовано на базі хмарної технології Corezoid та платформи Nextstep Solutions (EWA).
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас