Товарообіг між Україною та США цього року перевищив $2,5 млрд - Кубів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Товарообіг між Україною та США цього року перевищив $2,5 млрд - Кубів

Казна та Політика
269
Товарообіг між Україною і США в січні-серпні поточного року зріс на 16% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 2,6 млрд доларів США.
Про це повідомив перший віце-прем’єр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів під час церемонії відкриття програми офіційної торговельної місії США, яка прибула з візитом в Україну, пише Сьогодні.
“Двостороння торгівля протягом восьми місяців 2018 року зросла на 16% і склала майже 2,6 млрд доларів. Експорт в США зріс майже на 32%, а імпорт – на 11%”, – розповів Кубів.
Варто відзначити, що торгова місія США в Україні представлена дванадцятьма компаніями, які представляють Американське Сільське господарство, енергетику, інфраструктуру та ІТ-сектор.
Всього в рамках роботи місії планується провести понад 60 зустрічей між представниками американського та вітчизняного бізнесу.
Як наголосила під час церемонії відкриття посол Сполучених Штатів Америки в Україні Марі Йованович, подібна місія є першою за останні десять років, що є підтвердженням того, що взаємини двох країн рухаються у правильному напрямку.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас