У Вінниці змонтували 31-метровий трамвай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Вінниці змонтували 31-метровий трамвай

Технології&Авто
2391
У Вінниці майстри транспортної компанії змонтували трамвай Vin Way. 25 жовтня він уже почав курсувати містом.
Це 31-метровий трамвай. Як і попередні модернізовані вагони, він адаптований для маломобільних груп населення. Має низькопідлогову вставку. Це зручно для людей на візках і батьків, які возять малюків у колясках.
Вагон обладнаний двома чеськими системами керування двигунами, відео-реєстратором та підключений до Wi-Fi.
Майстри компанії покращили конструкцію дверей, міжвагонних з’єднань, сходів. Також збільшили кількість сидячих місць на 10. Тепер їх 60.
“Є відкидні сидіння. Вони розташовані на низькопідлоговій частині. Тож, якщо, наприклад, мама з коляскою зайшла, то можна присісти – це зручно. Плануємо далі продовжувати модернізацію вагонів. Це набагато вигідніше, ніж купувати у європейських чи навіть у українських виробників”, – розповів генеральний директор КП “Вінницька транспортна компанія” Михайло Луценко.
10-й вагон “VinWay” №221 модернізований на базі КТ-4UA. Він складається із трьох секцій, має 60 місць для сидіння, а також два – для людей з інвалідністю. Має частково низьку підлогу. Також є Wi-Fi та відеореєстратори. Вартість модернізованого трамвая близько 12 млн 640 тис. грн.
Його планують пускати на маршрути у години-пік. Салон може вмістити близько 300 людей. Це другий Vin Way в цьому році. Вагон поспішали модернізувати до святкування 105-річчя вінницького трамваю, яке відбудеться 28 жовтня.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас