Слабкі місця в радарах Trucam — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слабкі місця в радарах Trucam

Технології&Авто
4709
В Україну повернулися радари Trucam. Найкращий спосіб не отримувати штрафи – не порушувати правила, але знати особливості роботи радарів повинен кожен.
  • Температурний режим роботи Trucam – від -10 до +60 градусів. Тому Ви можете сміливо оскаржувати штрафи в сильніший мороз, тому що точність вимірювання не гарантована.
  • Незважаючи на те, що лазерний Trucam досить точний, із заявлених раніше 1200 метрів вас навряд чи зловлять у “видошукач”. Ловити порушників починають з 500-700 метрів.
  • Відеозйомка порушника швидкісного режиму починається з 80 метрів (щоб був читабельний номерний знак), якщо на цій відстані у водія вийде сховатися за іншими авто, замір буде вважатися недійсним.
  • Швидкість Trucam вимірює з кроком в 2 кілометри, тому перевищення ліміту всього на 2 кілометри суперечливе і його можна оскаржити
Як правило, якщо поліція вже зупинила водія, поки його не відпустять, нових водіїв не зупиняють. Тому, якщо ви бачите, що патруль вже з кимось “спілкується”, можете не турбуватися. У свою чергу спроби оскаржити штраф, пославшись на те, що вас відстежили в недозволеному для вимірювання радарами місці, не вийде – радари обладнані точним модулем GPS координат.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас