Долар, єна і US Treasuries дорожчають на тлі посилення глобальних ризиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар, єна і US Treasuries дорожчають на тлі посилення глобальних ризиків

Енергетика
193
Долар США і японська єна, а також US Treasuries і інші захисні активи дорожчають у вівторок на тлі посилення глобальних ризиків, повідомляє агентство Bloomberg.
Інвестори уникають ризикових активів через торговельну війну США з Китаєм, посилення напруженості у відносинах країн Заходу і Саудівської Аравії, а також обговорення італійського бюджету.
Євро о 9:26 23 жовтня коштував $1,1450 в порівнянні з $1,1464 на закриття торгів у Нью-Йорку в понеділок, за підсумками яких єдина валюта втратила 0,4% вартості.
Курс долара до японської нацвалюти опустився у вівторок на 0,3% – до 112,43 єни з 112,82 напередодні, євро подешевшав на 0,5%, з 129,34 до 128,75 єни.
“Падіння на ринку акцій підстьобує неприйняття ризику, – зазначає головний валютний стратег Mizuho Securities Co. Кенг Судзукі. – Конфлікт США і Китаю, ймовірно, продовжиться і після виборів в США”, які пройдуть на початку листопада.
Прибутковість US Treasuries знижується для всіх термінів обігу, для 10-річних держоблігацій вона опустилася на 2 базисні пункти, до 3,18%.
В Ер-Ріяді починає роботу форум Future Investment Initiative, який цього року опинився в центрі уваги всього світу через події, що лежать за межами його порядку денного.
Форум, відомий як “Давос у пустелі”, проходить у столиці Саудівської Аравії 23-25 ​​жовтня і мав зібрати представницький склад учасників. Однак багато хто з них в останні тижні відмовилися від поїздки в Ер-Ріяд через передбачуване вбивство Джамаля Хашкаджі в посольстві Саудівської Аравії в Туреччині.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас