Луцькводоканалу хочуть відрізати електрику за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луцькводоканалу хочуть відрізати електрику за борги

Фондовий ринок
133
Волинські енергетики погрожують з 12 листопада почати відключення від електропостачання об’єктів “Луцькводоканалу” за мільйонні борги.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Волиньобленерго”.
“Луцькводоканал” поетапно відключатимуть від електропостачання. Керуючись вимогами Правил роздрібного ринку електричної енергії, ПрАТ “Волиньобленерго” направило офіційне попередження про припинення електропостачання електричної енергії через наявну заборгованість”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією, 12 листопада буде відключена промзона Луцька (вул. Січова, 16); 13 листопада – Омелянівський водозабір; 14 листопада – Гнідавський водозабір; 15 листопада – Дубнівський водозабір.
У “Волиньобленерго” зазначили, що досі так і не отримали від КП «Луцькводоканал» конкретних конструктивних пропозицій щодо погашення заборгованості. Судовий позов, поданий до цього, не прискорив вирішення питання. Тому, вважають у ПрАТ, у підприємства не залишилося інших можливостей вплинути на ситуацію.
Про припинення електропостачання об’єктів водоканалу повідомлено також Луцькій міській раді та інспекції Держенергонагляду у Волинській області, зазначили на підприємстві.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас