Coinbase вперше додала токен ERC-20 на платформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Coinbase вперше додала токен ERC-20 на платформу

Фінтех і Картки
245
Згідно з оголошенням, опублікованим 11 жовтня, Coinbase провела лістинг токена 0x (ZRX). Цей крок зазначає, що Coinbase вперше додала токен стандарту ERC-20.
ERC-20 — це стандарт для випуску токенів, який розроблений і використовується виключно на платформі Ethereum (ETH), де ERC позначає запит Ethereum Request for Comment, а 20 — номер, присвоєний цьому запиту. ERC-20 робить створення нових токенів гранично простим, тому саме цей стандарт став популярним серед компаній, що проводять фандрайзингові кампанії за рахунок ICO.
Згідно із заявою, Coinbase запустила підтримку ZRX на своїй платформі Coinbase Pro, хоча торгівля буде дозволена тільки після того, як буде встановлена ​​достатня ліквідність.
Торгівля токенами ZRX буде доступна в більшості юрисдикцій, за винятком штату Нью-Йорк на початковій стадії запуску.
Як заявляє Coinbase в блозі, на першому етапі, призначеному “лише для передачі”, клієнти зможуть фондувати ZRX на свої облікові записи Coinbase Pro без можливості розміщення замовлень.
Другий етап «тільки після публікації» дозволить клієнтам відправляти лімітні ордери. Наступні етапи — «обмеження тільки» і «повна торгівля» — дозволять зіставляти лімітні ордери і повні торговельні послуги, включаючи ліміт, ринкові і стоп-накази відповідно.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас