У Києві презентували нову бронемашину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві презентували нову бронемашину

Технології&Авто
2135
ДП Миколаївський бронетанковий завод представляє на Міжнародній спеціалізованій виставці зброю і безпеку свою розробку – бойову розвідувальну машину Мангуст. Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.
Машина призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів. Двовісний БРМ має колісну формулу 4х4 і незалежну торсіонну підвіску, яка забезпечує підвищену прохідність техніки.
Завдяки новому дизельному двигуну IVECO Мангуст здатний розвивати по шосе швидкість до 100 км/год і долати водні перешкоди.
Машина обладнана додатковими бічними, верхнім і заднім люками. Це дозволяє десанту безперешкодно висаджуватися. Збільшення лобового захисту і встановлення додаткових листів броні забезпечують захищеність екіпажу. Всі комплектуючі, за винятком двигуна, українського виробництва.
Нещодавно БРМ Мангуст був представлений на 26 міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO-2018 в місті Кельце (Польща). Бойова машина викликала підвищений інтерес з боку польських партнерів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас