Укрпошта отримала нову наглядову раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта отримала нову наглядову раду

Фондовий ринок
189
Кабінет міністрів України затвердив наглядову раду Укрпошти у складі семи членів – п’ятьох незалежних членів і двох представників держави.
Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко на своїй Facebook-сторінці.
“П’ять незалежних членів наглядової ради були відібрані Комітетом з призначень з 20 кандидатів-фіналістів, які увійшли до short-list. Загалом до short-list потрапили 4 українці, 5 поляків і по одному представнику від Румунії, Бельгії, Чехії, Греції, Італії, Естонії, Данії, Німеччини, Нідерландів, а також США і Великої Британії”, – написав він.
Так, незалежними експертами урядом призначено Бенуа Плеска, який працює менеджером в бельгійській FMCG, був членом правління Danone; Йона Салювеер з досвідом в естонському поштовому операторі Omniva; Якуб Карновскі з досвідом роботи у галузі фінансів, промисловості та інвестицій; Томі Дженсен з досвідом у міжнародній корпорації Bunge; Оксана Волчко з багаторічним досвідом в Raiffeisen Bank Aval.
Представниками призначені Олександр Озеран, генеральний директор Директорату державної політики у сфері цифрової інфраструктури на транспорті та послуг поштового зв’язку Мінінфраструктури, та Юрій Тустановський, керівник патронатної служби Першого віце-прем’єр-міністра.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас