СГ «ТАС» виплатила понад 220 тис. грн за договором КАСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила понад 220 тис. грн за договором КАСКО

Особисті фінанси
49
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС». Страхове відшкодування в розмірі 220146 грн перерахував страховик своєму клієнтові – транспортній компанії з Києва.
Аварія, в якій було пошкоджено вантажний автомобіль МАЗ, що належить компанії, сталася на Донеччині. Водій вантажівки не врахував складність погодних умов, не дотримався безпечної дистанції і в результаті допустив зіткнення із автомобілем, що рухався попереду.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши страхувальникові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. МАЗ було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».
Варто зазначити, що продуктова лінійка Страхової групи «ТАС» включає в себе величезний перелік договорів автострахування, розрахованих на всі сегменти автовласників. Так, в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автомобіліст може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту автомобіля – з необхідним наповненням і за прийнятною ціною, не переплачуючи за зайві опції та водночас маючи впевненість в тому, що у випадку будь-яких негараздів на дорозі наодинці з проблемами він не залишиться, а всі його збитки буде відшкодовано.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас