Цінні призи за Р2Р-перекази знайшли своїх власників! Банк Кредит Дніпро підбив підсумки акції «просто переказуй!» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цінні призи за Р2Р-перекази знайшли своїх власників! Банк Кредит Дніпро підбив підсумки акції «просто переказуй!»

Особисті фінанси
24
Банк Кредит Дніпро підбив підсумки акції «Просто переказуй!», яка проходила з 1 червня до 30 вересня 2018 року. В рамках акції держателі платіжних карт Visa будь-якого українського банку, що здійснили переказ коштів на суму від 100 грн зі своєї платіжної карти Visa на будь-яку платіжну карту на сторінці сервісу Р2Р-переказів банку, в мобільному додатку або за допомогою системи дистанційного обслуговування FreeBank, брали участь у розіграші цінних призів: смартфонів Samsung Galaxy A7, планшетів Samsung Galaxy Tab A8.0 і подарункових сертифікатів на покупки в торговельній мережі Comfy на 3000 грн. Акція проходила у чотири етапи з щомісячним визначенням трьох щасливців. У результаті цінні призи знайшли своїх власників у Києві й Дніпрі, Нікополі та Запоріжжі.
«Ми задоволені результатами спільної партнерської акції банку з міжнародною платіжною системою Visa «Просто переказуй!», спрямованої на популяризацію безготівкових розрахунків як зручного та безпечного фінансового інструменту, – коментує Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Вітаю наших клієнтів із різних регіонів країни, які отримали корисні призи за свою фінансову грамотність і прагматизм, а також запрошуємо всіх клієнтів оцінити переваги сервісу Р2Р-переказів, що дозволяє швидко і дешево переказати кошти з картки на картку будь-якого українського банку в будь-яку точку світу в будь-який час доби».
Із результатами акції «Просто переказуй!» Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися за посиланням.
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас