LG представила новий смартфон з п'ятьма камерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG представила новий смартфон з п'ятьма камерами

Технології&Авто
689
Компанія LG сьогодні, 4 жовтня, представила флагманський смартфон V40 ThinQ з п’ятьма камерами (потрійною основною і подвійною фронтальною). LG V40 ThinQ є першим в світі смартфоном, що забезпечує одночасно можливість використовувати зум для наближення об’єктів зйомки і можливість знімати з великим кутом огляду.
Модулі збудовані горизонтально у верхній частині задньої панелі по центру. Основний модуль роздільною здатністю 12 Мп (1,4 мкм) дивиться на світ через стандартний об’єктив з діафрагмою F/1,5 і ЕФР 27 мм. Він оснащений системою фазового автофокусу, лазерним помічником автофокусу і тривісьовою системою оптичної стабілізації.
LG представила новий смартфон з п'ятьма камерами
Перший з допоміжних модулів поєднує в собі сенсор з роздільною здатністю 16 Мп (1,0 мкм) і ультраширококутовий об’єктив з діафрагмою F/1,9 і ЕФР 16 мм. Другий допоміжний модуль, що забезпечує можливість дворазового оптичного збільшення, представлений сенсором роздільною здатністю 12 Мп і телеоб’єктивом з діафрагмою F/2,4 і ЕФР 52 мм.
Він також обладнаний системою оптичної стабілізації і фазовим автофокусом. Крім роликів 4К з частотою 60 к/с є можливість записувати уповільнені відео зі швидкістю 240 к/с і роздільною здатністю Full HD. Так, всі три модулі вміють записувати ролики HDR і підтримують електронну стабілізацію. Основний модуль фронтальної камери роздільною здатністю 8 Мп (1,4 мкм) з об’єктивом з діафрагмою F/1,9 і ЕФР 26 мм працює в парі з додатковим 5-мегапіксельним сенсором (1,4 мкм), доповненим ширококутним об’єктивом з діафрагмою F/2,2 і ЕФР 21 мм.
Смартфон LG V40 ThinQ отримав дисплей FullVision типу P-OLED діагоналлю 6,4 дюйма зі співвідношенням сторін 19.5:9 і роздільною здатністю QHD+.
Таким чином, V-серія повернула собі перевагу над G-серією за розмірами екрану. Екран має виріз у верхній частині і підтримує розширений динамічний діапазон HDR10. Що незвично, решітка гучномовця розташована не по центру, а зміщена до правого краю вирізу, пише видання.
Основою смартфона служить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 845. Процесор з’єднаний з 6 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм вбудованої флеш-пам’яті становить 64 ГБ.
Передбачено додавання карти пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ. Якісна аудіопідсистема вже давно стала свого роду візитною карткою флагманів LG.
Що стосується новинки, тут є і 32-бітний ЦАП компанії ESS Technology, і два мікрофони з підвищеною чутливістю, і роз’єм для навушників, і гучний динамік Boombox з підтримкою технології DTS:X 3D Surround Sound і здатністю імітувати об’ємний звук 7.1.
Ємність акумулятора дорівнює 3300 мАг, що є досить скромним значенням на сьогоднішній день. Та й з таким екраном виникають питання до автономності апарату. Зате підтримується не тільки технологія швидкої провідний зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0, але і бездротова зарядка теж. Смартфон підтримує Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 BLE, NFC і GPS/GLONASS/GALILEO. Він оснащений інтерфейсом USB 3.1 з роз’ємом Type–C. Сканер відбитків пальців знаходиться ззаду під камерою. Корпус з обох сторін оформлений загартованим склом Gorilla Glass 5, а рамка виготовлена з алюмінію.
Заявлено відповідність ступеню захисту IP68 і американського військового стандарту MIL-STD-810G. Габарити і маса новинки — 158,8х75,7х7,6 мм і 169 грамів. Пристрій поставляється з ОС Android 8.1 і фірмовою оболонкою UX 7.0+. Він буде доступний в чотирьох колірних варіантах, показаних на зображенні вище. Продажі новинки почнуться 18 жовтня, а ціна становить $ 900.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас