Samsung готує шолом змішаної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung готує шолом змішаної реальності

Технології&Авто
301
Компанія Samsung готує до випуску новий натільний пристрій – шолом змішаної реальності Windows Mixed Reality.
Про це повідомляють мережеві джерела.
Близько року тому південнокорейський гігант анонсував шолом під назвою Odyssey. Цей пристрій оснащений двома екранами з роздільною здатністю 1440 × 1600 точок кожен. Кут поля зору становить 110 градусів, частота оновлення — 90 Гц.
Для взаємодії з гаджетом можна застосовувати бездротові контролери зі зворотним зв’язком. Передбачені вбудовані навушники і мікрофони. Зараз ціна пристрою становить близько 400 доларів США.
Новий шолом змішаної реальності фігурує під назвою Odyssey+. Повідомляється, що він успадкує Конструктивні особливості у оригінальної моделі. Зміни нібито стосуватимуться і системи візуалізації.
Анонс Odyssey+ може відбутися в найближчі тижні. Пристрій вже надійшов на сертифікацію в регулювальні органи. Ціна новинки, по всій видимості, складе приблизно 500 доларів США.
Аналітики IDC прогнозують, що в поточному році глобальні відвантаження шоломів віртуальної і доповненої реальності досягнуть приблизно 4,2 млн одиниць. Це буде відповідати зростанню на 31 % в порівнянні з минулим роком. Левову частку в загальній масі продажів складуть пристрої віртуальної реальності – на них припаде близько 4,0 млн одиниць.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас