Apple випустила нову операційну macOS Mojave — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустила нову операційну macOS Mojave

Технології&Авто
695
Американська корпорація Apple в своєму блозі оголосила, що анонсована в червні операційна система macOS Mojave доступна для користувачів.
Серед нових функцій – Dark Mode («Темний режим»), який відображатиме всі елементи оформлення на екрані в темно-сірому кольорі, щоб не заважати користувачу зосередитися на контенті. У macOS Mojave також з’явилася нова функція Dynamic Desktop, яка автоматично змінює зображення робочого столу в залежності від часу доби.
Інша функція, Stacks, допоможе навести порядок на екрані, автоматично об’єднуючи файли в групи. У macOS Mojave також значно оновився Finder: в ньому з’явився абсолютно новий режим перегляду Gallery View, в якому користувачі можуть перегортати мініатюри файлів. В панелі попереднього перегляду тепер відображаються всі метадані файла – це зможе спростити управління мультимедійними архівами.
Багато додатків, що вперше з’явилися на iOS, тепер доступні і на Mac – News, «Акції», «Диктофон» і «Дім». FaceTime тепер підтримує групові виклики, а в оновленому Mac App Store з’явилися редакторські матеріали і додатковий асортимент додатків від провідних розробників.
З функцією Continuity Camera тепер можна зробити знімок або відсканувати документ на iPhone або iPad, а потім відразу відобразити їх на розташований поруч Mac.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас