Google представила нові можливості пошуку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google представила нові можливості пошуку

Технології&Авто
831
Корпорація Google анонсувала кілька змін в пошуковику.
Однією з нових функцій є картки активності: коли користувач повторно переглядає пошуковий запит з минулого, то Google відобразить попередні кроки в результатах пошуку.
Кожна картка активності відображатиме пов’язані пошукові запити і всі пов’язані сторінки, які користувач відвідував раніше. Картки активності можна буде відключити в налаштуваннях.
Іншою новою функцією стане можливість зберігати результати пошуку безпосередньо з карток активності в колекціях і рекомендувати пов’язані посилання. Ця функція може бути корисна для планування поїздки або роботи над проектом.
Ще одним нововведенням стануть історії на кшталт Instagram, які Google також видаватиме в результатах пошуку.
Функція поки буде доступна тільки для компаній, які будуть бачити, що їх вміст відображається в новому форматі в результатах пошуку. Також Google додаватиме в пошук вибрані відеоролики, пов’язані з темою.
Наприклад, якщо вибрати місто, то користувач побачить ролики з кожною пам’яткою.
Google Lens будуть інтегровані в пошук зображень. Тепер при фотографуванні додаток буде автоматично ідентифікувати всі об’єкти всередині зображення: можна буде натиснути на будь-який з них і подивитися результати пошуку. Нова функція Discover («Відкрий для себе») надаватиме рекомендації користувачу, засновані на його інтересах.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас