У Венеції заборонять сидіти на землі - випишуть штраф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Венеції заборонять сидіти на землі - випишуть штраф

Світ
716
Мер Венеції Луїджі Бругнаро ініціює нові обмеження для туристів, за порушення яких загрожує штраф від 50 до 500 євро.
Так, гостям міста хочуть заборонити навіть просто сидіти або лежати на землі.
Також під заборону може потрапити музика на гондолах та іншому морському транспорті. На думку мера, музика є “джерелом підвищеного шуму” і заважає роботі і відпочинку городян.
Голосування з цього питання міська рада призначила на жовтень.
Нагадаємо, Венеція продовжує боротьбу з “антисоціальною” поведінкою туристів. Зокрема, у місті заборонено будівництво нових готелів в центрі, і на в’їздах стоять турнікети, які рахують кількість відвідувачів.
Також діє багато заборон в рамках так званих “12 золотих правил поведінки гостей”, введених в серпні 2017 року.
Ними заборонено сидіти поза спеціально відведеними місцями на площі Сан-Марко, уздовж портиків і на щаблях Нових Прокурацій, Ала Наполеонікі і бібліотеки Якопо Сансовіно, на Пьяцетте деї Леончіні, уздовж аркади Палацу Дожів, на Пьяцетте Сан-Марко і на пірсі.
Крім того, у Венеції забороняється зупинятися для їжі або пиття, за винятком спеціально відведених зон відпочинку і громадського харчування, розкидати папір, банки, пляшки та інші відходи, влаштовувати пікніки в громадському місці, годувати голубів, їздити в центрі міста на велосипеді, прогулюватися в купальниках або з голим торсом, ночувати під відкритим небом, а також лежати на лавках, наприклад, з туристичними рюкзаками.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас