Huawei і ZTE не допустили до випробувань 5G в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei і ZTE не допустили до випробувань 5G в Індії

Фондовий ринок
629
Індійська влада відмовилася від використання обладнання Huawei та ZTE у майбутніх 5G-мережах.
Департамент телекомунікацій Індії (Indian Department of Telecommunications, DoT) дав добро Ericsson, яка запустила в липні в Індії лабораторію з розробки технологій 5G, а також Nokia, Samsung, Cisco на спільну роботу з урядом у тестуванні 5G в Індії. Huawei і ZTE у цьому переліку немає.
«Ми запросили Cisco, Samsung, Ericsson і Nokia, а також провайдерів телекомунікаційних послуг до співпраці, щоб почати тестування технологій 5G, і отримали від них позитивний відгук», — повідомила ресурсу ET Telecom Аруна Сундарараджан (Aruna Sundararajan), секретар з телекомунікацій Індії та голова Комісії з телекомунікацій, додавши, що Huawei виключили з цього списку. ZTE теж відсутня в списку партнерів індійської влади в розгортанні мереж 5G.
Минулого тижня найбільший оператор Південної Кореї SK Telecom оголосив про те, що його партнерами в будівництві 5G-мереж будуть Ericsson, Nokia і Samsung, без залучення Huawei.
Ще раніше, в серпні, австралійський уряд слідом за США заборонив будь-яку участь Huawei і ZTE у розгортанні 5G-мереж в країні у зв’язку з потенційною загрозою національній безпеці.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас