Volkswagen представив модульну платформу для масового виробництва електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представив модульну платформу для масового виробництва електромобілів

Технології&Авто
771
Німецький автоконцерн Volkswagen представив нову технологічну платформу, яку планує використовувати для масового виробництва електромобілів.
Світова прем’єра модульної платформи електричного приводу (MEB) відбулася в Дрездені в понеділок.
Новітня технологічна платформа стане базою для “універсального електромобіля”, що дозволить Volkswagen випускати сучасні та доступні за ціною моделі, йдеться в прес-релізі автовиробника.
Лише на першому етапі кампанії з переходу до електричної мобільності “Electric for all” на базі платформи MEB буде випущено близько 10 млн автомобілів під різними марками автоконцерну, відзначають в Volkswagen.
Виробництво Volkswagen I. D. – першого автомобіля на базі МЕВ – почнеться на заводі в Цвіккау в кінці 2019 року.
До 2020 Volkswagen планує щорічно реалізовувати в Німеччині близько 150 тис. електромобілів, у тому числі 100 тис. моделей сімейства I. D.
До кінця 2022 року марки автоконцерну представлять по всьому світу 27 різних моделей на базі MEB, йдеться в прес-релізі.
У Volkswagen вважають, що технологія MEB дозволить досягти раніше неможливого співвідношення ціни та якості електромобіля, а також “є потенційним інструментом перетворення автомобіля на електричній тязі з нішевого продукту на масовий”.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – обирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Обрати картку 🚘

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас