Новий LEXUS ES сьомого покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий LEXUS ES сьомого покоління

Технології&Авто
1039
В офіційній дилерській мережі Lexus стартував прийом замовлень на бізнес-седан Lexus ES сьомого покоління.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
Новий ES дебютував на Міжнародному автосалоні в Пекіні у квітні цього року, ставши наступником не лише попереднього покоління ES, а й задньоприводного седану Lexus GS.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
В Україні новий ES представлений у модифікації ES 250 з абсолютно новим 2,5-літровим* чотирьохциліндровим бензиновим двигуном потужністю 203 к.с. (152 кВт) та 8-ступеневою АКПП у трьох комплектаціях на вибір: Business, Executive, Luxury**.
ES сьомої генерації побудований на абсолютно новій платформі GA-K; автомобіль став довшим (+60 мм), нижчим (-5 мм) та ширшим (+45 мм), а також отримав довшу колісну базу (+50 мм).
Новий LEXUS ES сьомого покоління
Екстер’єр седана помітно змінився та став ще більш виразним та емоційним. Новий ES отримав елегантні і водночас спортивні обриси, гострокутні передні фари і масивний рельєфний бампер. Палітра кольорів кузова ES має 10 відтінків, серед яких нові бежевий та зелений кольори.
Салон седана ES має збільшений простір для пасажирів другого ряду сидінь, зручну архітектуру передньої панелі та центральної консолі, а також вирізняється високоякісними матеріалами оздоблення та сучасним обладнанням. У базову комплектацію входить люк, шкіряне оздоблення сидінь, електропривод передніх крісел, медіасистема з 8-дюймовим екраном і сенсорною панеллю керування та 10 подушок безпеки.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
Опційно доступні комплекс систем активної безпеки Lexus Safety System+ другого покоління, мультимедійний комплекс з 12,3-дюймовим екраном (навігація, голосове розпізнавання, Remote Touch), електрорегулювання рульової колонки, вентиляція передніх сидінь, панорамний дах та преміальна акустика Mark Levinson PurePlay з 17 динаміками, розміщеними особливим чином для створення оптимальної тональності звучання.
Окремо варто відзначити систему Lexus Safety System+ другого покоління, яка допомагає не лише захистити водія і пасажирів, а й уникнути небезпеки зіткнення.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
Ця інформація не має трактуватися як безпомилкова та як така не являє собою оферту на продаж конкретного транспортного засобу. За довідками про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність просимо звертатися до уповноважених дилерів продукції Lexus.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
  • Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Lexus.
  • Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
Новий LEXUS ES сьомого покоління
За матеріалами:
Тойота-Україна (Lexus)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас