В Україні розпочинається виробництво сучасних автомобілів швидкої допомоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні розпочинається виробництво сучасних автомобілів швидкої допомоги

Технології&Авто
1057
18 вересня 2018 року в Києві відбулася прес-конференція, присвячена старту виробництва в Україні сучасних автомобілів “Швидкої допомоги”.
Автомобілі випускаються на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350 і відповідають усім міжнародним та українським стандартам.
“Основною метою нашої компанії є створення якісного продукту для надання медичної допомоги в будь-яких кліматичних зонах і в умовах бездоріжжя”, – заявив представник Briorson Motors Владислав Котляренко.
У планах компанії, за словами В. Котляренко, випуск 80 автомобілів “Швидкої допомоги” і мобільних амбулаторій у 2018 році.
У 2019 завод Briorson Motors планує випустити 500 одиниць спеціалізованої медичної техніки.
“Парк автомобілів “Швидкої допомоги” в країні поступово оновлюється, і ми хочемо внести свій вклад в цей процес, надаючи таким підприємствам, як Briorson Motors, в якості базової моделі Hyundai H350. Це надійний, комфортний і практичний автомобіль, який може комплектуватися будь-яким набором медичного обладнання за бажанням замовника”, – підкреслив А. Ушкалов.
В рамках поліпшення роботи служби “Швидкої допомоги” в Києві велику роль відіграє оновлення автопарку.
“Сьогодні для забезпечення транспортного обслуговування Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва задіяні 219 спецавтомобілів. Однак, вказана кількість карет “Швидкої допомоги” істотно відстає від нормативної – Києву не вистачає 99 спеціальних автомобілів екстреної допомоги”, – заявила Юлія Лобан, секретар Постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас