У провідного майнінг-гіганта з'явився конкурент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У провідного майнінг-гіганта з'явився конкурент

Фінтех і Картки
767
У найбільшого виробника майнінгового обладнання Bitmain, схоже, з’явився серйозний конкурент. Йдеться про компанію Bitewei з Шеньженя, керує якою колишній директор з розробок Bitmain Янг Цзосін.
Bitewei вже залучила $20 млн на розробку нових чіпів і в планах компанії надовго затриматися на ринку. Старожили індустрії вважають, що новий виробник може скласти реальну конкуренцію Bitmain. Так, на думку операційного директора майнінгового пулу Bixin Тайлера Сенга, лінійка чіпів Whatsminer дуже цікава.
Незабаром планується випуск ASIC-майнера під назвою WhatsMiner M10 і, за результатами тестування Bitewei, він на 30% енергоефективніший від AntMiner S9 Hydro, новинки від Bitmain.
Янг Цзосін повідомив, що вже зараз компанія зібрала понад 1000 попередніх замовлень на новий пристрій. Можливість попереднього замовлення з’явилася в середині грудня, а у користувачів обладнання з першої партії має з’явиться після 19 вересня. При ціні WhatsMiner M10 в районі $1600, Bitewei зібрала понад $1,6 млн.
Повідомляється, що WhatsMiner M10 витрачає 66-68 Ват електрики на кожен терахеш потужності. За офіційними специфікаціям Bitmain AntMiner S9 Hydro споживає 96 Ват на терахеш.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас