Ринок біткойн-банкоматів досягне $145 млн до 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок біткойн-банкоматів досягне $145 млн до 2023 року

Фінтех і Картки
275
Аналітична фірма MarketsandMarkets опублікувала результати дослідження ринку криптовалютних банкоматів. На думку дослідників, середнє зростання ринку складе 54,7% щорічно і до 2023 року досягне позначки в $144,5 млн.
За даними coinatmradar, зараз в світі налічується 3 650 біткойн-банкоматів. В середньому щодня встановлюється чотири нові пристрої для продажу криптовалют.
За оцінками фахівців, в минулому році обсяг ринку біткойн-банкоматів склав $6,8 млн, а в 2018 році він зросте до $16,3 млн.
Також дослідники підкреслили, що кількість двосторонніх біткойн-банкоматів, які дозволяють не тільки купувати, але й продавати криптовалюти, буде зростати швидше, ніж односторонні пристрої. Однак на даний момент саме односторонні біткойномати домінують на ринку — на їх частку припадає 62,49% всіх пристроїв.
Очікується, що в майбутньому біткойномати з дисплеєм будуть ставати все більш популярними. Подібні типи пристроїв більш дружні до користувачів.
На даний момент за кількістю біткойн-банкоматів лідирує Північна Америка — в США і Канаді встановлено 73,07% всіх пристроїв. Дослідники вважають, що цей регіон буде утримувати лідерство і в майбутньому, при цьому абсолютне домінування збережеться за США.
«США буде домінувати на ринку біткойн-банкоматів протягом досліджуваного періоду. Ринок країни буде лідирувати як за кількістю пристроїв, так і за кількістю компаній, що розробляють програмне забезпечення для біткойн-банкоматів. Також відзначимо кращі умови для інвестицій і відсутність юридичних бар’єрів», — зазначили представники MarketsandMarkets.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас