В Україні можуть офіційно запустити продажі Starbucks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні можуть офіційно запустити продажі Starbucks

Фондовий ринок
1731
Великий виробник продуктів харчування – швейцарська компанія Nestle допускає можливість реалізації продукції американської мережі кав’ярень Starbucks Corporation в Україні.
Про це повідомила прес-служба Nestle Україна.
“В першу чергу продаж продукції Starbucks спрямована на ринки, де компанія Starbucks веде операційну діяльність. Не виключаємо, що в майбутньому така продукція може з’явитися і в нашій країні”, – пояснили в прес-службі.
Така можливість з’явилася завдяки завершенню угоди Starbucks Corporation і Nestle з надання останній постійних прав на продаж продуктів Starbucks у всьому світі, за межами кав’ярень компанії.
Згідно з інформацією на сайті Nestle, угода значно посилює портфель кави Nestle в Північній Америці в сегменті преміального смаження, а також на ринку порційної кави. Вона також відкриває глобальну експансію в продуктовій і харчовій промисловості для бренду Starbucks, використовуючи глобальне охоплення Nestle.
Угода охоплює пакетовані бренди кави та чаю, такі як Starbucks, seattle’s Best Coffee, Teavana, Starbucks VIA Instant, Torrefazione Italia і пресована кава для кавових машин K-Cup.

Довідка Finance.ua:

  • Starbucks – найбільша міжнародна мережа кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks Corporation. Кафе розташовані в 55 країнах світу.
  • Nestlе належить понад 2 тис. торгових марок, має 418 заводів. Річний обсяг продажів Nestle у світі в 2016 році досяг 89,5 млрд швейцарських франків.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас