День фінансів, 30 серпня: пенсії "за шкідливість", будівельна "амністія", вартість "хороших доріг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 30 серпня: пенсії "за шкідливість", будівельна "амністія", вартість "хороших доріг"

777
30 серпня. Будівництва, доставки, дороги: четвер був присвячений руху:
🏡 Якщо ви чекали будівельної амністії. Мінрегіон запускає механізм будівельної амністії для документального оформлення приватних споруд площею до 300 кв. м, побудованих до 2015 року, але не прийнятих в експлуатацію.
👴🏻 Пенсія “за шкідливість”. В Україні можуть запровадити накопичувальні пенсії для тих, хто працює на шкідливих виробництвах. Роботодавці повинні будуть платити за них більше. Але при виході на заслужений відпочинок працівники зможуть отримувати додаткові виплати.
💌 Доставка пошти дорожчає. Компанія затвердила двоетапне підвищення тарифів на послуги поштового зв’язку в 2018-2019 роках. Тарифи на послуги поштового зв’язку будуть змінені в два етапи: перший етап – з 10 вересня поточного року, другий – з 1 січня 2019 року.
🚊 Вартість квитків на Поїзд чотирьох столиць”. “Укрзалізниця” відкрила продаж квитків на поїзд чотирьох столиць “Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига”. Квитки на цей поїзд продаватимуться за 45 діб до дати відправлення. Проїзд у вагоні купе коштує від 1,6 тис. до 2,2 тис. гривень.
🚙 Ціна хороших доріг. Скільки готові викласти? У Міністерстві інфраструктури підрахували, у скільки українцям обійдеться відновлення одного кілометра траси. Середній або капітальний ремонт кілометра дороги вимагатиме близько 10 млн грн.
🛩 Wizz Air запускає п’ять нових рейсів з України. З березня 2019 року з київського аеропорту “Жуляни” будуть здійснюватися рейси до Бремена (Німеччина), Риги (Латвія), Біллунна (Данія). До Бремена і Біллунна планується по два рейси на тиждень, до Риги – по три.
До речі, якщо ви любите подорожувати, то непогано б при цьому економити. Finance.ua відібрав кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє свого життя без доріг:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас