Скористайтеся пільговим періодом від ПУМБ на оплату комунальних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скористайтеся пільговим періодом від ПУМБ на оплату комунальних послуг

Особисті фінанси
62
При оплаті комунальних послуг через ПУМБ online власники кредитних карток ВсеМожу і soloМандри зможуть скористатися грейс-періодом в 62 дні. Незалежно від того, використовує клієнт грейс-період чи ні, комісія при оплаті комунальних послуг та послуг доступу в інтернет, а також за поповнення мобільного телефону через ПУМБ online не стягується. В цілому, клієнти ПУМБ можуть без комісії здійснити оплати понад 700 компаніям, які надають комунальні та телекомунікаційні послуги по всій Україні.
«Ми в ПУМБ обрали курс на вирішення завдань клієнтів. Глибоке розуміння їхніх потреб дозволило вчасно оновити наші кредитні картки таким чином, щоб вони стали зручним і актуальним інструментом вирішення будь-яких завдань, в тому числі і оплати комунальних послуг. До слова, в структурі витрат власників карток ПУМБ оплата «комуналки» входить в ТОП-5 платежів за кількісною ознакою. Крім того, в процесі спілкування з клієнтами ми виявили велику потребу додати грейс-період саме для цього виду патежа», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.
Оформити кредитні картки можна, попередньо заповнивши заявку на сайті ПУМБ. Крім того, картку можна замовити в Viber і забрати її в найближчому відділенні.
Нагадаємо, за різними джерелами українці віддають за «комуналку» до 20% від зарплати. За даними Державної служби статистики в червні 2018 року населення сплатило за житлово-комунальні послуги 4,5 млрд грн, що становить 111,8% нарахованих за період сум. Навіть при такому відповідальному ставленні загалом по країні на кінець червня 2018 року заборгованість по оплаті «комуналки» становить 39,3 млрд грн (без урахування електроенергії).
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас