На YouTube з'явиться більше реклами, яку неможливо пропустити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На YouTube з'явиться більше реклами, яку неможливо пропустити

Фондовий ринок
691
Адміністрація відео сервісу YouTube вирішила переглянути підхід до демонстрації реклами глядачам на платформі.
В даний час в деяких видах реклами достатньо переглянути лише кілька секунд оголошення, після чого з’являється кнопка «Пропустити». Клікнувши по цій кнопці, глядач пропускає решту реклами і відразу ж приступає до перегляду відео.
Але при такому підході не зараховується комерційний перегляд реклами. Відповідно, з рекламодавця гроші не списуються, автор відео не отримує належний йому дохід від реклами, а YouTube не отримує свою частку від цього доходу. Але незабаром кількість реклами з кнопкою «Пропустити» може зменшитися. Про це йдеться в ролику, опублікованому на офіційному каналі Creator Insider.
Зазначається, що будь-який канал, допущений до участі в партнерській програмі і який монетизує покази, зможе розміщувати рекламні оголошення без можливості пропуску.
Цей вид реклами на поточний момент доступний лише учасникам медіамереж. Ті партнери, які не підключені до медіамережі, а користуються стандартними умовами партнерської програми YouTube, позбавлені можливості розміщувати такі рекламні оголошення без можливості пропуску.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас