Кабмін попросили підняти з жовтня зарплати прикордонникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін попросили підняти з жовтня зарплати прикордонникам

Казна та Політика
861
Державна прикордонна служба України звернулася до Кабміну з проханням підвищити мінімальне грошове утримання прикордонників на 30% з жовтня цього року.
Про це повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигікал, з посиланням на прес-службу ДПСУ.
“У 2014 році, з початком російської агресії мінімальне грошове утримання прикордонника становило близько 1400 гривень. Зараз ми говоримо про більш низький рівень у 8000 гривень, але і цього в сучасних умовах вже недостатньо”, – зазначив керівник прикордонного відомства.
Петро Цигікал зазначив, що Адміністрація Держприкордонслужби звернулася до Кабінету Міністрів України та інших компетентних центральних органів виконавчої влади з проханням вишукати можливість для збільшення з жовтня мінімального рівня грошового утримання для прикордонників.
“Ми розраховуємо на підтримку, адже наші підрозділи щодня, так само як і Збройні сили України, Національна гвардія та інші правоохоронні органи виконують завдання з відновлення територіальної цілісності держави. Сподіваємося, що спільними діями ми зможемо гарантувати підвищення рівня грошового утримання відсотків на 30%”, – сказав голова Держприкордонслужби.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас