Ринок криптовалюти: експерти прогнозують фондам збитки (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок криптовалюти: експерти прогнозують фондам збитки (інфографіка)

Фінтех і Картки
5434
Експерти аналітичної компанії Autonomous Research LLP опублікували висновки проведеного ними дослідження про ситуацію, яка склалася на криптовалютному ринку з початку року.
На думку аналітиків, негативні настрої на ринку пов’язані з невизначеністю навколо Ethereum і погіршенням показників криптовалютних фондів, багато з яких відкрилися в середині 2017 року, втративши початок зростання тренду, і втратили кошти на загальному зниженні ринку, пише Mycrypter.
Експерти порівняли показники по роботі криптофондів на 31 липня та 30 квітня з індексом BITA-50.
Вони порахували, що з динамікою випередження майже у 20% і зниженням BITA-50 на 70% в 2018 році збитки на рівні понад 50% може показати більшість криптофондів – і тому вони активно відкривають короткі позиції для виправлення ситуації.
Ринок криптовалюти: експерти прогнозують фондам збитки (інфографіка)
Згідно з прогнозом компанії Crypto Fund Research, в поточному році буде запущено 165 криптовалютних фондів, а обсяг їх цифрових активів подвоїться.
Ринок криптовалюти: експерти прогнозують фондам збитки (інфографіка)
Нещодавно інвестиційна компанія Reality Shares, що першою запустила блокчейн-ETF, повідомила про плани запуску криптовалютного хедж-фонду на $100 млн.
А венчурна компанія Pantera Capital розглядає можливість залучення в свій третій венчурний криптовалютний фонд $175 млн, при тому, що активи під управлінням перших двох склали $13 млн і $25 млн, відповідно.
Крім того, більше 50% торгованих обсягів криптовалютних ринків припадає на «старші» криптовалюти — біткойн, ефіріум, XRP, Bitcoin Cash і Litecoin. Падіння цін на віртуальні активи позначилося на обсягах торгівлі американських бірж. Показники Coinbase, Bitstamp і Kraken, виражені в доларах США, помітно знизилися.
За матеріалами:
PolitekA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас