У Чернігові подорожчав проїзд у маршрутках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Чернігові подорожчав проїзд у маршрутках

Казна та Політика
1226
У Чернігові вартість проїзду в маршрутках підвищили до п’яти гривень.
Про це повідомила прес-служба Чернігівської міськради на своїй сторінці у Facebook.
“Перевізникам дозволили підняти вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті до 5 гривень. Відповідне рішення ухвалено сьогодні, 22 серпня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради”, – йдеться в повідомленні.
Таке підвищення, як зазначили у міськраді, дозволить перевізникам лише “триматися на плаву” і ледь покриє інфляцію, підвищення цін на комплектуючі і пальне, бо для закупівлі нових автобусів його недостатньо.
Головною проблемою міських перевезень, за даними прес-служби, є нестача водіїв, які цілими бригадами виїжджають на роботу в Київ або країни ЄС. З цієї причини на рейси не виходять десятки автобусів.
Досі вартість проїзду в чернігівських маршрутках становила 4,5 грн. Такий тариф був встановлений в серпні 2017 року в обмін на виконання перевізниками певних вимог. Досі вони не виконані, і по місту продовжують курсувати машини з мінімальним рівнем комфорту. Квитки пасажирам, як і раніше, не видаються. Ніякого контролю за пасажиропотоком немає, як і за водіями, які нерідко порушують Правила дорожнього руху.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас