Huawei, Oppo і Vivo вийдуть на ринок телевізорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei, Oppo і Vivo вийдуть на ринок телевізорів

Фондовий ринок
333
У ЗМІ з’явилася інформація про плани найбільших китайських виробників смартфонів Huawei, Oppo і Vivo вийти на ринок телевізорів.
Таким чином, ці компанії можуть наслідувати приклад своєї співвітчизниці Xiaomi, яка вже кілька років продає ТВ-пристрої.
Про те, що Huawei, Oppo і Vivo готують до виходу телевізори, повідомило видання Gizchina без зазначення джерел інформації. За даними порталу, компанії запланували анонси на найближче майбутнє.
Мова йде про так звані “розумні” телевізори або Smart TV. Це технологія інтеграції інтернету та цифрових інтерактивних сервісів в сучасні телевізори і ресівери цифрового телебачення. Телевізори з підтримкою такої технології дозволяють здійснювати пошук відео, фільмів, фотографій і іншого медіаконтенту в інтернеті, на локальних кабельних телеканалах, на супутникових телеканалах або на жорсткому диску пристрою.
Згідно з даними аналітиків Canalys, на Huawei, Oppo і Vivo припадає близько 68% китайського ринку смартфонів. Перше місце займає Huawei з 27-відсотковою часткою. Показники Oppo і Vivo становлять 21% і 20% відповідно.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас