У Telegram тепер можна пересилати криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Telegram тепер можна пересилати криптовалюту

Фінтех і Картки
2121
Розробники блокчейн-проекту Zulu Republic представили програмне забезпечення Lite.IM, яке дозволить користувачам здійснювати трансакції в мережі Litecoin за допомогою месенджера Telegram.
Про це йдеться в Twitter-сторінці проекту.
У компанії переконані, що Telegram є найбезпечнышим месенджером і надає всі необхідні можливості для тестування концепції до запуску SMS-платежів, які компанія також планує впровадити.
Представники проекту підкреслюють, що безліч людей живуть у країнах з обмеженим доступом до інтернету, в умовах жорсткої цензури з боку політичних режимів, без доступу до фінансових послуг.
Крім того, 64% населення планети володіє мобільними телефонами, але тільки 33% мають смартфони. Саме це є причиною, з якої розробники переконані у необхідності пов’язати SMS-повідомлення і блокчейн Litecoin, не покладаючись на наявність інтернету.
Lite.IM дозволить користувачам взаємодіяти з блокчейном Litecoin за допомогою текстових команд. На даний момент у спільноти вже є можливість скористатися Telegram-ботом для перевірки балансів і відправки Litecoin на LTC-адреси або електронну пошту.
У заяві також йдеться про те, що користувачі зможуть відправляти Litecoin “тим, хто ще не має Litecoin-гаманця, або тим, у кого не знає адресу гаманця, навіть якщо одержувач не має уявлення про те, як використовувати криптовалюту”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас