Google планує використовувати при розпізнаванні облич акаунти в соцмережах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google планує використовувати при розпізнаванні облич акаунти в соцмережах

Технології&Авто
176
Інженери Google зареєстрували новий патент на використання технології розпізнавання облич на основі активності в соціальних мережах.
У новій технології штучний інтелект буде аналізувати не тільки фотографії, але і дані з соцмереж.
Звичайний пошук зображень працює, намагаючись зіставити візуальні сигнали на фотографіях з іншими подібними фотографіями. Він працює в основному так, як і передбачалося творцями, нехай і з деякими помилками. Але поки фотографія добре освітлена і має досить високу роздільність, Google зазвичай розпізнає її.
Нова система передбачає світ, в якому штучний інтелект ідентифікує обличчя, використовуючи не тільки візуальні сигнали, але і різні форми даних з персональних комунікацій, соціальних мереж, сумісних додатків і навіть вашого календаря.
Користувачі вводять “візуальний запит” у вигляді фотографії, знімку екрану або відсканованого зображення. Потім система проаналізує зображення і подивиться не тільки на знімки, які візуально схожі, але і на потенційну відповідність з іншими джерелами даних.
Наприклад, при пошуку зображень вашого друга дитинства Google буде орієнтуватися на те, що ви пов’язані з ним своїм рідним містом, однією і тією ж школою і приблизними віком.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас