У всьому світі встановлено вже понад 3500 bitcoin-банкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У всьому світі встановлено вже понад 3500 bitcoin-банкоматів

Фінтех і Картки
230
Coinatmradar.com повідомляє, що у всьому світі встановлено вже понад 3500 bitcoin-банкоматів (BATM).
Багато bitcoin-банкоматів працюють, особливо з урахуванням того, що більшість з них знаходиться в Сполучених Штатах, це свідчить про потенційну потужності даного напрямку діяльності.
Такі банкомати можуть бути розміщені там, де є споживачі, це означає, що BATM будуть розміщуватися в магазинах спиртних напоїв, ресторанах швидкого харчування, торгових центрах, кінотеатрах і так далі. Це було лише питання часу, і час іде.
Однак після того, як ціни на криптовалюту значно знизилися і федеральний уряд США почав займатися питаннями регулювання діяльності операторів bitcoin-банкоматів, думки власників BATM стали змінюватися.
Звертаючись до історії, півтора року тому екосистема відзначила появу тисячного bitcoin-банкомату в світі. З 3500 машин, встановлених по всьому світу, більш ніж 1800 підтримують альткойни, такі як валюти мереж Litecoin і Ethereum.
Північна Америка зберігає найбільшу концентрацію BATM, при цьому сумарно в США і Канаді встановлено близько 2600 машин.
В даний час за день встановлюється близько 9 bitcoin-банкоматів. Genesis Coin і General Bytes виробляють понад половину всіх установок.
Більшість машин налаштовані на купівлю криптовалюти за фіат. Тим не менш, на ринку зараз затребувані двосторонні машини, які дозволяють не тільки купувати криптовалюту, але і продавати її, і саме цей сегмент зростає найшвидше.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас