Bitmain будує майнінг-центр у Техасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitmain будує майнінг-центр у Техасі

Фінтех і Картки
380
Компанія Bitmain Technologies запускає майнінг-центр в штаті Техас, США, на місці заводу з виплавки алюмінію та вугільної електростанції. Також повідомляється, що компанія отримає податкові пільги на термін понад 10 років.
Компанія Bitmain Technologies оголосила в понеділок про запуск свого новітнього блокчейн-центру обробки даних і майнінгового підприємства в сільській частині штату Техас США. Згідно з повідомленням компанії: “Центр обробки даних Blockchain Milam County та підприємство для майнінгу криптовалюти являють собою ключовий компонент стратегічних планів інвестицій і розширення Bitmain в Північній Америці”.
Об’єкт буде розташований у місті Рокдейл, з населенням в 5595 осіб, приблизно в 50 милях на північний схід від столиці Техасу. Bitmain буде займати ділянку компанії Alcoa Rockdale, яка включає в себе цехи для виплавки алюмінію і нещодавно виведену з функціонування вугільну електростанцію. Варто відзначити, що Alcoa Inc. — це шостий за величиною виробник алюмінію в світі.
За прогнозами майнінгового гіганта, будівництво і запуск об’єкту планується завершити на початку четвертого кварталу 2018 року з ініціацією центру обробки даних на початку 2019 року».
«Об’єкт являє собою інвестиції в розмірі понад 500 мільйонів доларів США, які Bitmain задіює протягом семирічного періоду», — йдеться в повідомленні компанії.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас