Незабаром випустять найдорожчий автомобіль у світі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незабаром випустять найдорожчий автомобіль у світі (відео)

Технології&Авто
945
Унікальна версія суперкара Pagani Zonda під назвою HP Barchetta, яка буде випущена в кількості трьох примірників, стала найдорожчим новим автомобілем у світі.
І найприкріше, що всі вони вже продані, – повідомляє «Популярна механіка». Точніше сказати, продані тільки два суперкари з трьох: хоча вони ще не вироблені, пара заможних шанувальників марки Pagani вже внесли за них передоплату.
Її розмір невідомий, а повна вартість кожного автомобіля складає пригноломшливі 15 млн євро.
Абсолютно фантастична для нового автомобіля сума і абсолютний рекорд за всю історію автомобілебудування — позаду навіть унікальний Rolls-Royce Sweptail, побудований в єдиному екземплярі за 11 млн євро.
А третю випущену HP Barchetta (і першу в порядку черги) вирішив забрати собі засновник і керівник марки Pagani — аргентинець Гораціо Пагані. Все-таки не дарма в назві моделі з’явилися його ініціали — HP. А друге слово говорить про те, що новинка може похвалитися досить рідкісним типом кузова: баркетта.
Крім того, за спинками крісел з моторного відсіку підноситься повітрозабірник. Як можна бачити на фотографіях, інтер’єр автомобіля Гораціо Пагані оздоблений бежевою шкірою і тканиною з шотландським картатим малюнком.
Сидіння запозичені у моделі Pagani Huayra BC, як і силовий агрегат — шестилітровий бітурбодвигун V12 потужністю 800 кінських сил і шестиступінчаста механічна коробка передач.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас