Використання біткойнів у торгівлі сильно скоротилося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Використання біткойнів у торгівлі сильно скоротилося

Фінтех і Картки
673
Bloomberg повідомляє, що обсяг біткойнів (BTC), що використовуються в торгівлі, значно скоротився протягом минулого року.
Посилаючись на аналітичну компанію Chainalysis, Bloomberg повідомляє, що обсяг біткойнів, проведених 17 найбільшими обробниками платежів у травні 2018 року досяг обсягу в 60 мільйонів доларів, в той час як у вересні 2017 року ця значення склало 411 мільйонів доларів.
Використання біткойнів для платежів зменшилося в тандемі з його ціною, яка досягла максимуму майже в 20’000 доларів США в грудні 2017 року до її подальшого падіння більш ніж на 50 відсотків.
Хоча обсяги, оброблені такими сервісами, як BitPay, Coinify і GoCoin, в червні знизилися до 69 мільйонів доларів, вона різко контрастує з 270 мільйонами доларів, обробленими за рік до цього.
Ніколас Уївер, старший науковий співробітник Міжнародного інституту комп’ютерних наук, повідомив: “Криптовалюта фактично не використовується як форма оплати. Чиста вартість транзакцій біткойнани набагато більша, ніж проведення транзакції за допомогою банківської картки.”
Економіст назвав невеликі покупки в криптовалюті непрактичними «через високі транзакційні збори».
Торік транзакційні збори в мережі біткойна зросли до рекордно високих рівнів, досягнувши рівня в 37 доларів, згідно Bitcoinfees. Збори в цьому році неухильно знижувалися, і в основному коливаються близько 1 долара, відчуваючи короткострокові сплески до 5 доларів. За даними New York Post, в середньому клієнт витрачає до 150 доларів США на рік або майже 13 доларів на місяць на оплату подібних послуг.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас