З жовтня в Києві буде повністю заборонено продаж алкоголю вночі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З жовтня в Києві буде повністю заборонено продаж алкоголю вночі

Казна та Політика
1708
Профільна комісія Київради в кінці минулого тижня погодила проект рішення, який передбачає повну заборону на продаж алкогольних слабоалкогольних напоїв у нічний час.
За словами голови комісії з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики Олександра Бродського, озвученими в ефірі телеканалу Київ, заборона може набрати чинності вже в жовтні нинішнього року – як тільки рішення підтримає більшість міських депутатів у сесійній залі.
Зокрема, документ встановлює заборону на продаж будь-яких алкогольних напоїв з 23:00 до 10:00 у всіх стаціонарних точках торгівлі, а також МАФах і на заправках. Випити чогось «міцного» кияни зможуть тільки в кафе і ресторанах.
Проект також наділяє Департамент міського благоустрою КМДА функціями контролю за виконанням рішення. Втім, хто саме буде стежити за торговцями і яким чином їх каратимуть – поки неясно. Хоча раніше на своїй сторінці в Facebook нардеп Дмитро Білоцерківець зазначав, що проект рішення також передбачає звернення до Нацполіції, щоб ті активніше взялися за виявлення порушників.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас