У НБУ пояснили, як тепер стежити за курсом гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У НБУ пояснили, як тепер стежити за курсом гривні

Валюта
4002
З 1 серпня оновлений офіційний курс гривні до долара США буде публікуватися до 16:00, а о 18:00 буде з’являтися офіційний курс гривні до євро і до інших іноземних валют і банківських металів. Нацбанк буде публікувати офіційний курс гривні як на поточний день, так і на наступний.
Про це повідомляє НБУ.
“Оновлений офіційний курс гривні до долара США буде публікуватися на 2 години раніше – о 16:00, а о 18:00 буде з’являтися офіційний курс гривні до євро і до інших іноземних валют і банківських металів. Національний банк буде публікувати офіційний курс гривні як на поточний день, так і на наступний”, – йдеться в повідомленні.
Як пояснили в НБУ, на сайті буде оприлюднено крім офіційного курсу гривні до іноземних валют на 2 серпня, ще й встановлений офіційний курс гривні на 3 серпня. Надалі буде оновлюватися саме значення офіційного курсу на наступний день. Для поточного дня буде залишатися актуальним курс, оприлюднений напередодні.
Крім того, на головній сторінці в таблиці “Показники валютного ринку” з’явився новий показник довідкового значення курсу гривні до долара США на 12.00, значення якого буде оновлюватися щодня до 12:30.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас